Chicagon majoituspalvelut

trump-hotelTuulisen kaupungin hotellipalvelut ovat hyvät ja valinnanvaraa on runsaasti. Kaupungin upea historia ja arkkitehtuuri puhuttelee myös majoituspalvelun etsijää, monet hotelleista sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa ja niiden mielenkiintoinen lähihistoria tuo oman leimansa yöpymispaikan tunnelmaan. Ennen teollisuuskaupunkina tunnetun Chicagon viime vuosien trendejä on ollut kunnostaa vanhoja varastohalleja ravintoloiksi ja myös hotelleiksi.

Kaupungin parhaat hotellit – Top 6

 • Tremont
  tremontKolmen tähden Tremont hotelli on rakennettu 1920-luvulla ja se sijaitsee kauniissa rakennuksessa, josta on kävelymatkan kaupungin keskeisille paikoille. Hotellilta on vain muutamien korttelien matka parhaille ostospaikoille, yöelämän sykkeeseen ja Michigan järven rannalle. Kaikki hotellihuoneet ovat savuttomia ja niissä on vakiovarusteena ilmastointi, tv, puhelin, lämpötilansäätö, silitysrauta ja -lauta, nettiyhteys ja kelloradio. Hotellin palveluista voidaan mainita aulan sanomalehti-lounge, kuntosali, ravintola, baari, pysäköintihalli, businesskeskus, pesula, säilytystilat ja tallelokerot sekä juhlatilat tarvittaessa. Hotellissa on 135 huonetta, joista osa on sviittejä.

 

 • Best Western Plus River North Hotel
  downtown-chicago-hotel-exteriorBest Westernin hotelli sijaitsee Chicagon ytimessä eli downtownissa, josta on lyhyt matka parhaimmille nähtävyyksille kuten museoille, rantaan, pilvenpiirtäjille ja planetaariolle. Lähellä ovat myös keskustan parhaimmat ostoskadut, ravintolat ja kulttuurielämykset. Hotellilta on hyvät yhteydet molemmille lentokentille, sekä O’Harelle että Midwaysille, joko joukkoliikennettä käyttäen tai omalla autolla. Hotelli tarjoaa yhtenä harvoista keskikaupungin hotelleista ilmaisen parkkipaikan jokaista huonetta kohden. Huonevarusteina on hiustenkuivaaja, tv, ilmastointi, silitysrauta ja -lauta, vedenkeitin, puhelin ja radio. Osa huoneista on savuttomia, tästä kannattaa mainita varauksen yhteydessä. Hotellin yleisiä palveluita ovat lämmitetty uima-allas, kuntosali, pesula, nettiyhteys niin huoneissa kuin yleisissä tiloissakin. Ravintola ja baari palvelevat hotellivieraita, samoin huonepalvelu, hotellilla on myös oma busineskeskus ja kokoustilat sekä tarvittaessa juhlatilat. Best Western -ketjuun kuuluvalla hotellilla on vaihtuvia tarjouksia, joita asiakkaiden kannattaa seurata, hotelli on hyvä valinta niin liikeasioissa liikkuville kuin lomalaisillekin.

 

 • Trump International Hotel
  trump-international-hotel-and-towe-chicago-vertical-panoramicViiden tähden Trump International Hotelli tarjoaa luksusta kaupungin sydämessä. Hotellin slogan onkin, että majoitut kaupungissa joko Trump hotellin yläilmoissa tai sen varjossa, hotellin huikea arkkitehtuuri ja upeat näköalat kaupungin keskeisille paikoille eivät taatusti jätä ketään kylmäksi. Hotelli tarjoaa upeat puitteet ja loistavaa ekslusiivista palvelua sen asiakkaille. Kaikissa huoneissa on koko seinän ikkunat, joista voi ihailla avautuvaa maisemaa Michigan-järvelle ja ydinkeskustaan. Se on maailman korkein ruostumattomasta teräksestä rakennettu butiikkihotelli, jonka 92 kerroksesta osa on terästä ja osa lasipintoja, jotta asiakkailla olisi näköalat kaupunkiin niin huoneista, kylpylästä kuin ravintolastakin. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä teattereista, yöelämästä, parhaimmista ravintoloista ja kahviloista sekä kulttuurielämyksistä. Kaikki hotellin huoneet ovat ylellisiä ja niiden perusvarusteluun kuuluu tv, puhelin, hiustenkuivaaja, nettiyhteys, silitysvälineet, ilmastointi ja lämmitys sekä teen – ja kahvinkeittimet. Monissa huoneissa on myös oma keittiö ja savuttoman huoneen saa pyytämällä. Lemmikkieläinten kanssa matkustaville on omat huoneet, tästä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Hotellin palveluihin kuuluvat pesula, lastenhoitopalvelu, kuntosali, kylpylä, lämmitetty uima-allas, ravintola ja baari, huonepalvelu, pysäköintipalvelu, bisneskeskus, kokoustilat ja tarvittaessa juhlatilat. Hotellin ravintola on Michelin-tähdellä palkittu ja sen kylpyläosasto on myös viiden tähden arvoinen, kuten itse hotellikin.

 

 • Hotel Felix
  hotel-felixHotel Felix sijaitsee Chicagon keskustassa ja sen vetonaula on ehdottomasti ekoystävällisyys, joka on kantava teema koko hotellissa. Se on alueen ensimmäinen hotelli joka on palkittu Leed-sertifikaatilla, joka on merkkinä hotellissa käytetyistä materiaaleista ja tuotteista, jotka edistävät niin työ- kuin elinympäristön terveellisyyttä. Hotellin 225 huonetta on sisustettu ekoystävällisin materiaalein ja kaikki huoneet ovat savuttomia. Kaikissa huoneissa on tv, puhelin, talletuslokero, nettiyhteys ja silitystarvikkeet, kylpytarvikkeet ja hiustenkuivain. Hotellissa on kylpylä, ravintola, baari, bisneskeskus, pysäköintipalvelu ja huonepalvelu sekä nettiyhteys yleisissä tiloissa. Hotelli mainostaa itseään paikkana, jonne voi paeta suurkaupungin hektisyyttä, korkeatasoisiin huoneisiin, nauttien hyvistä palveluista ja ystävällisestä henkilökunnasta. Hotellin ympäristöystävällisyys huomioidaan sisustuksessa niin huoneissa kuin yleisissäkin tiloissa, sen ulkopuolella ja sisätiloissa olevat koriste-esineet on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Hotel Felixistä on lyhyt matka kuuluisimpiin nähtävyyksiin, ostospaikkoihin ja kulttuurielämyksiin.

 

 • Blackstone Hotel
  blackstone-hotelBlackstone Hotelli on ehdottomasti yksi kaupungin historiaa huokuvista majoitusvaihtoehdoista, jonka upea arkkitehtuuri sykähdyttää kauniita rakennuksia arvostavaa vierailijaa. Hotellissa on majoittunut useita presidenttejä ja kuuluisuuksia, kuten Katherine Hepburn ja Al Capone. Hotellista kerrotaan lähteneen sanonta ‘smoke-filled room’, joka tarkoittaa salaista poliittista kokousta, sanontaa alettiin käyttää kun hotelliin kokoontui 1900-luvun alkupuolella joukko senaattoreita suunnittelemaan tulevan presidentin valintaa. Korkeatasoinen hotelli sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa, kivenheiton päässä nähtävyyksistä, ostoksista ja ravintoloista. Hotellissa 334 huonetta, joista osa on sviittejä. Huoneissa on tv, kelloradio, ilmastointi, teen- ja kahvinkeittimet, nettiyhteys, silitystarvikkeet, tallelokero, hiustenkuivaaja ja puhelin. Yleisissä tiloissa on tarjolla ravintola, baari, kuntosali, huonepalvelu, pysäköintipalvelu, uima-allas ja bisneskeskus sekä kokous- ja juhlatilat. Hotelliin voi tuoda lemmikin, josta on ilmoitettava varauksen yhteydessä. Hotellilta on yhteydet kaupungin purjehdusklubille sekä golfkentille.

 

 • Hotel Monaco Chicago
  hotel-monacoHotel Monaco sijaitsee Chicagon läpi virtaavan joen rannalla ja tarjoaa upeat näköalat niin keskikaupungille kuin joelle, sen keskeinen sijainti on ihanteellinen ajatellen nähtävyyksiä, ravintoloita ja kulttuuritarjontaa. Chicagon keskustan parhaimmat paikat ovat kävelymatkan etäisyydellä. Hotelli sijaitsee vanhassa hattutehtaassa, joka on rakennettu jo vuonna 1912, sen tunnelma luo yksilöllisen hotellikokemuksen. Hotelli on sisustettu aistikkaasti punaisin ja kullansävyin ja hotelli tarjoaa joka ilta asukkailleen viininmaistajaiset aulassa. Hotelli kuuluu maan arvostetuimpiin hotelleihin ja seon saanut palkinnon hyvästä palvelusta. Hienostunut hotelli on tyylikäs ja se toivottaa asiakkaat lemmikkien kera tervetulleiksi. Huonevarusteina on tv, puhelin, hiustenkuivaaja, joogamatto, nettiyhteys, huonepalvelu ja silitystarvikkeet. Voit myös tiedustella kotiin unohtuneita tarvikkeita hotellilta. Hotellissa on kylpyläpalvelut, bisneskeskus, kokous- ja juhlatilat, kuntosali, maksuttomat sanomalehdet, ravintola ja baari, pysäköintipalvelu ja pesulapalvelut. Asiakkaalle tuodaan toivomuksesta huoneeseen kultakala seuralaiseksi! Hotelli on lemmikkiystävällinen.